Розіграш патріотичного мерчу в рамках INTERTOP Shopping Fest

Розіграш патріотичного мерчу в рамках INTERTOP Shopping Fest


У рамках щорічного Shopping Fest, який відбудеться 21-24 липня, INTERTOP запускає додаткову знижку -20% на весь асортимент. Також компанія проведе розіграш футболок з нової патріотичної колекції Braska серед своїх клієнтів.

INTERTOP ініціював розіграш мерчу до 31-го Дня Незалежності України, який відбудеться вже у серпні. На честь найочікуванішого свята останніх трьох десятків років історії нашої країни компанія вирішила розіграти 31 футболку з колекції ексклюзивного мерчу. Взяти участь у розіграші дуже просто. З 21 по 24 липня ви маєте здійснити покупку в магазині або у додатку, використовуючи віртуальну бонусну картку INTERTOP Plus у мобільному додатку.

Ми вже обрали переможців. Ними стали: Вартанян Алла, Кулешина Євгенія, Вацик Світлана, Грищенко Анастасія, Крисько Христина, Божак Леся, Задирака Ангеліна, Сидоркін Георгій, Моісеінкова Альбіна, Антонова Марина, Шавгіна Ірина, Ярощук Влад, Зуйкова Олена, Добровольська Інна, Коркішко Анастасія, Увігун Олена, Міхтахова Ірина, Трунова Катерина, Чеховська Тетяна, Іванов Сергій, Євтушов Єгор, Скринецкая Олена, Ситькова Оксана, Маліванчук Ольга, Арендарчук Вікторія, Семенова Наталія, Кравчук Юлія, Симанич Вікторія, Кобернюк Сергій, Давиденко Юлія, Волохова Валентина. Як проходив розіграш, можна переглянути у відео. Вітаємо щасливчиків!

Футболки з патріотичної колекції Braska мають мінімалістичний дизайн та підходять і для чоловіків, і для жінок. На колекцію бренд надихнула любов до рідної землі та віра в те, що “Все буде Україна”.
Офіційні правила за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/12gaur2YT9rwYAcgaxaPnWlEqynhuoMDL