Marc O'Polo за екологічну стійкість!

Marc O'Polo за екологічну стійкість!

Marc O'Polo – німецький бренд, що був заснований в Стокгольмі у 1967 році. Основна його ідея – використання тільки природних та екологічно чистих матеріалів. Продукція Marc O’Polo є синонімом інновацій, якості та скандинавського дизайну. Екологічна стійкість (Sustainability) формує щоденні дії кожного працівника компанії, щоб спонукати суспільство до більш свідомого споживання.

Щоб досягти мети бути одним із найекологічніших брендів у преміальному сегменті моди, Marc O'Polo дотримується цілісної стратегії сталого розвитку, яка розділена на 10 ключових напрямків. Більше про це у офіційному звіті про безпечне використання ресурсів.

Marc O'Polo описує та позначає продукт як екологічний, якщо принаймні 80% його основних компонентів, або хоча б один компонент (зовнішній матеріал, наповнювач, підкладка, підошва та ін.) у складі групи товарів одягу, домашнього текстилю, взуття, аксесуарів (сумки, малі вироби зі шкіри), виготовлено з екологічно чистих матеріалів.

Основна мета бренду – пропонувати в майбутньому лише екологічні продукти. Компанія досягла своєї мети на 92% у колекції Осінь-Зима 2022 року. Тобто, майже усі продукти були виготовлені із природних матеріалів.

Ознайомитися з основними екологічними компонентами для створення продуктів та сертифікатами якості можна за посиланням.