Датська легенда «Hummel» у Intertop

Датська легенда «Hummel» у Intertop

Зустрічайте датську легенду спортивного взуття «Hummel» в Україні!

Торгова марка «Hummel» з'явилася в передмісті Німеччини у 1923 році. Все почалося з банального перегляду футбольного матчу молодим шевцем Альбертом Мессером. При перегляді матчу він зауважив, що гравці ковзають по полю і замість виразної гри демонструють «вищий пілотаж фігурного катання». В той момент його відвідала ідея, а на наступний ранок він явив світу перший прототип футбольних бутс. Так любов до спорту подарувала всесвітньовідомий бренд спортивного взуття та одягу.

З 1980 року штаб-квартира компанії знаходиться в Данії, де шанують традиці та якість. Тому, компанія «Hummel» вже 94 роки виробляє першокласну спортивну амуніцію для командних видів спорту. І має офіційні представництва в 50-ти країнах світу.

«Hummel» - це досвід і багата історія, пронесена через призму часу та збережена донині. Сучасні технології і комфорт - головні аспекти якості та привабливості даної продукції. Розробники «Hummel» успішно експериментують з ретро лініями і модними тенденціями, так що виходить новий виток в історії спортивного взуття і одягу.

Бренд є головним спонсором багатьох футбольних і гандбольних команд («Тоттенхем Хотспурс», «Норвіч», «Фейєнорд» та ін.) та деяких гравців зокрема. З 2001 року нова популярність - брендом широко користуються селебретіс, такі як: Дженніфер Лопес, Роббі Вільямс, Джессіка Сімпсон і Періс Хілтон.

Відтепер бренд «Hummel» доступний в Україні в інтернет магазині Intertop. У каталозі представлені топові моделі останніх колекцій. Весь асортимент має велику колірну палітру і стильний дизайн. На сайті Ви зможете підібрати яскраві кросівки, зручні кеди і стильні сліпони, які володіють найкращим дизайном і якістю європейського рівня.

Intertop- це імените взуття!