Timberland - легенда, яка створює майбутнє

Timberland - легенда, яка створює майбутнє

Хто не знає Timberland? Мабуть, таких немає!

Бренд, який з’явився ще в 1973 році, а сама компанія заявила про себе ще раніше. Відомі всьому світу жовті черевики стали візитною карткою бренду, які асоціюються з природою. «Timberland» в перекладі з англійської - це «лісова деревина», а зображений логотип у вигляді дуба логічно пояснює назву.

Колір і напрямок бізнесу вибрано теж не випадково.


  - По-перше: засновник компанії Натан Шварц професійний майстер взуттєвої справи.
  - По-друге: жовтий колір спеціально обраний для того, щоб було видно всі переваги взуття. Згодом, він став ще й «обличчям» бренду, оскільки пізнаваний усіма та всюди.

Так що, своїм успіхом компанія зобов'язана виключно продукції.

Важливу роль у розвитку компанії зіграли унікальні технології. Компанія перша винайшла спосіб безшовного з'єднання верху та гумової підошви, тим самим забезпечивши високу стійкість до вологи. Безумовно, таке нововведення подарувало бренду величезну популярність та незліченну кількість шанувальників, яка досі зростає.

На сьогоднішній день компанія Timberland має широку мережу стаціонарних магазинів по всьому світу. В Україні бренд офіційно представлений в мережі Intertop. Великий асортимент моделей, першокласний сервіс та приємні ціни гарантують Вам обновку та гарний настрій.