Пиши відгуки — отримуй бонуси

Пиши відгуки — отримуй бонуси


15 або 25! Даруємо бонуси за відгуки. Купуй товари в INTERTOP, залишай відгуки на сайті та отримуй за це бонуси.
Акція діє до 11 липня 2021 року.

Умови:
1. У акції беруть участь товари всіх сезонів. Винятки: екосумки, шкарпетко-панчішна група, засоби для догляду, значки, брелоки, бирки для валіз та маски.

2. Мережі, де був придбаний товар: INTERTOP, KIDS, ECCO, SKECHERS, CLARKS, TIMBERLAND, GEOX, THE NORTH FACE, VANS, MARC O'POLO, ARMANI EXCHANGE, EMPORIO ARMANI, NAPAPIJRI, на сайті intertop.ua та в мобільному додатку, крім INTERTOP OUTLET.

3. Акція не діє на товар партнерів маркетплейс.

Максимальна кількість відгуків про товар, опублікована одним клієнтом - не більше 20 відгуків за період дії акції.

Аби отримати бонуси — придбайте товар із застосуванням бонусної картки. Покупка повинна відобразитися в історії покупок в Особистому кабінеті на сайті intertop.ua.

Акція діє на покупки, зроблені з 01.01.2021.

Зверніть увагу: на один товар одному клієнту бонуси нараховуються одноразово.

- 15 бонусів – відгук повинен містити інформацію про характеристики товару або про властивості матеріалу верху, про досвід використання товару, комфорту, зручності. Також повинна бути оцінка відповідності розміру по довжині та ширині.

- 25 бонусів – відгук повинен містити інформацію про характеристики товару або про властивості матеріалу верху, про досвід використання товару, комфорту, зручності. Також повинна бути оцінка відповідності розміру по довжині та ширині + мінімум 1 справжнє фото цього товару.

*Бонуси нараховуються протягом 5-15 робочих днів, при виконанні всіх вище перерахованих умов. Всі відгуки публікуються в тому вигляді, в якому їх відправив покупець (фото, текст не правиться)!

Бонусного тобі шопінгу!