Ліга українських брендів

Ліга українських брендів

Україна - молода держава, яка тільки стає на шлях розвитку і тим самим, прагне підвищити рівень життя громадян. За свої чверть століття країна показала характер, силу, волю і свій стиль. Дані постулати відобразилися у всіх сферах життя.

Накопичивши сьогодні достатньо досвіду у виробництві предметів масового споживання, українська продукція легко може змагатися з торговими марками світу. Адже легка промисловість - це значна стаття економіки країни. Так, українські взуттєві бренди стрімко займають вітчизняну нішу на ринку та не поступаються за якістю зарубіжним аналогам. Вже зараз ми можемо пишатися виробами під грифом Made in Ukraine.

Лідер у взуттєвому рітейлі Intertop.ua представляє Вам українські бренди взуття.

   - ТМ «Bistfor» - заснований в 1993 році і є одним з найбільших виробників взуття в Україні. Бренд почав свою діяльність виключно з метою пошиття чоловічого взуття. Завоювавши популярність серед українського споживача, бренд істотно розширив асортимент, який сьогодні включає як жіночі, так і дитячі моделі.

   - «Passio lux style» - український бренд жіночого взуття з натуральних матеріалів, який був заснований в 2007 році в місті Бровари. Продукція бренду завжди відповідає останнім тенденціям світової моди. У виробництві використовуються тільки якісна українська та імпортна сировина, а також новітнє обладнання, що в кінцевому підсумку забезпечує високу якість взуття.

   - «Emmelie Delage» - український бренд, створений в 2014 році подружками з Харкова. Все взуття виготовлене ​​вручну та з величезною любов'ю. Для виробництва кожної пари використовується натуральні матеріали, ортопедичні устілки, високоякісна фурнітура.

   - «СТЕПТЕР» - бренд заснований в 1994 році в місті Винники на львівській взуттєвій фабриці. Компанія за рахунок впровадження новітніх технологій регулярно збільшує свій виробничий потенціал. Постійні експерименти з інноваційними матеріалами, модернізація виробництва та розробки провідних підприємств світу дозволяють створити унікальне взуття для українців.

   - «MADIRO» - бренд львівської взуттєвої фабрики «Рондель», який спеціалізується на виробництві жіночого взуття. Сучасні технології, якісні матеріали, досвідчені працівники - виробляють сучасне класичне та спортивне взуття з натуральної шкіри різної фактури та колірної гами, що робить її неповторним.

   - «Modus Vivendi» - взуттєвий бренд, заснований в 1999 році. Відмінна риса торгової марки - це багаторічний досвід, традиції та оригінальний дизайн. Застосування найсучасніших технологій та ретельний відбір матеріалів в поєднанні з ручною роботою, дозволяють створювати моделі, які відповідають сучасним тенденціям моди.

   - «GEM» - молодий український бренд, заснований в 2015 році. Головна спеціалізація бренду - це зручне і комфортне жіноче взуття. Індивідуальний авторський дизайн моделей дозволяє виділити ексклюзивність марки та підкреслити стрункість жіночої ніжки.

  - «Lioneli»український бренд взуття, що випускається на Львівській фабриці. Унікальність бренду поєднує нестандартне бачення дизайнерів фасону та підбір технологів сучасних, якісних матеріалів. Взуття для тих, хто живе модою, а не наслідує її.

  - «El Passo» - бренд високоякісного жіночого та чоловічого взуття з України. Виробничий процес налагоджений з 2001 року і з тих пір, продукція знайшла свій стиль. Оригінальні класичні туфельки, молодіжні кеди та спортивні кроси з натуральної шкіри доповнять будь-який гардероб.

   - «VIKO» - дніпровська фабрика з виробництва жіночого шкіряного взуття, яка була заснована в 1993 році. Продукція якісна та сучасна, все завдяки закордонному обладнанню та першокласним матеріалам від провідних європейських дизайнерів. Взуття VIKO - це довго, стильно та комфортно.

  - «Papuchi» - львівський бренд з багаторічним досвідом по виробництву стильною, шкіряного взуття. Продукція виконана з натуральних матеріалів і виділяється оригінальною фурнітурою і цікавим дизайном. Основні критерії бренду - це бездоганна якість і доступні ціни.

  -
«GAMA» - українська торгова марка взуття з Дніпра. Бренд заснований в 1998 році, який спеціалізується на виробництві тільки жіночого взуття та переважно під замовлення. Регулярно удосконалюючи процес виробництва завдяки новітнім технологіям, першокласним матеріалами та вмілій роботі майстрів взуттєвої справи, продукція виходить неймовірно зручной.

Будь-яку з перерахованих марок ви зможете знайти на сторінках сайту Intertop.ua. Кожна модель сертифікована і має державні стандарти якості.