INTERTOP вручив призи переможцям акції Grand Raffle!

INTERTOP вручив призи переможцям акції Grand Raffle!

INTERTOP привітав переможців акції Grand Raffle, яка проходила з с 01.09.17 по 30.11.17. Урочисте вручення призів відбулося 8 грудня в одному з найбільших магазинів INTERTOP у Києві.

За результатами розіграшу головним переможцем Акції стала Світлана з Києва. Саме вона отримала супер-приз - GRAND TOUR на двох до Амстердаму від світового бренду ECCO.


П’ятеро щасливчиків стали власниками смартфонів GALAXY J7 від фірмових магазинів SAMSUNG.


П’ять переможців Розіграшу GRAND RAFFLE отримали ювелірні прикраси від PANDORA.


Ще 150 Учасників Розіграшу виграли Сертифікати на покупку взуття та одягу від INTERTOP номіналами 5000 грн., 3000 грн., 1000 грн. та 500 грн.!

Від імені INTERTOP призи переможцям вручила маркетинговий директор INTERTOP Валерія Толочина. Валерія з гордістю підводить підсумки акції: «Загалом у розіграші призів взяли участь більше 40 тисяч наших постійних клієнтів, які є учасниками бонусної програми лояльності Intertop PLUS. Саме любов та довіра наших клієнтів надихнули нас на проведення такої масштабної акції та надихатимуть у майбутньому на щоденне вдосконалення якості сервісу та товарів у Intertop»


Святкову атмосферу вечора створив бренд MARENGO - лідер ринку вермутів України.

Нагадаємо, що партнерами акції Grand Raffle стали ювелірний бренд PANDORA та фірмові магазини Samsung.

Ювелірний бренд PANDORA відомий у всьому світі своїми сучасними прикрасами ручної доробки за доступною ціною, а також неперевершеним дизайном і виробництвом виробів з високоякісних матеріалів. Надихаючи жінок по всьому світу виражати свою індивідуальність і неповторність, наповнені неймовірною жіночністю і стилем прикраси PANDORA дозволяють зберегти незабутні моменти і особливі життєві цінності.

У брендових магазинах Samsung представлений найбільш повний асортимент продукції компанії та широкий вибір аксесуарів.
Тут на вас чекає високий рівень обслуговування, виняткова турбота про комфорт відвідувачів, постійні акційні пропозиції і можливість скористатися таким привілеєм як додатковий рік гарантії на пристрої.