В INTERTOP ПРОЙШОВ ОСІННІЙ SHOPPING FEST

В INTERTOP ПРОЙШОВ ОСІННІЙ SHOPPING FEST

В новому сезоні гості SHOPPING FEST отримали можливість не тільки приміряти взуття із колекції INTERTOP осінь – зима 2017/2018 для всієї сім’ї, а також відчути себе жителями великого мегаполісу, зануритись в атмосферу нічного Києва, клубних ритмів, неонових вогнів, а також art & fashion. Гостей очікували майстер – класи, частування, подарунки від INTERTOP.

Музичну атмосферу вечора створювали драйвові сети DJ PTAKH Антон Дегтярьов, а також DJ VOTUMA – резидента Koktebel Jazz Festival, яка розділила сцену з топовими діджеями та артистами світової арени електронної музики, серед яких Wolfgang Flur (ex- KRAFTWERK), SKIN, Robert Miles і багато інших.

Водним партнером вечора стала ТМ «Моршинська». Стильний make-up гостям вечору забезпечив beauty – партнер Clarins.

INTERTOP SHOPPING FEST відвідали fashion – експерти Олександра Бурінська, Уляна Бойко, Аліса Ілієва, Вєня Брикалін, Роман Тимофіїв, Алла Родигіна, Діана Глостер, Олексій Нілов, телеведучі В’ячеслав Соломка, Влад Іваненко і Василіса Фролова, рок – музикант Дизель (Green Grey), телеведучий Анатолій Анатоліч, блогер Антон Травкін, письменник Антон Фрідлянд, dj Катро Заубер, дизайнер Жан Грицфельдт та інші.

Для довідки:

INTERTOP – мережа магазинів для всієї родини, лідер ринку взуття. Мережа включає 59 магазинів в Україні і 16 в Казахстані. В магазинах INTERTOP представлене взуття для всієї родини від провідних світових брендів, таких як: Ecco, Geox, Clarks, Skechers, Timberland, Vagabond, Braska, Tommy Hilfiger, Hugo Boss і інші. Взуття INTERTOP створене за допомогою інноваційних технологій і являється втіленням високої якості та комфорту.