Сімейний бізнес ECCO

Сімейний бізнес ECCO
Для створення справжнього взуття необхідна пристрасть! За 50 з лишком років компанії ECCO накопичила чимало пристрасті, яка знайшла своє відображення у взутті. Це унікальне поєднання ідеї та майстерності.



Унікальність полягає в пильній увазі до деталей та власне виробництво всіх матеріалів, від ескізів до готової продукції. ЕССО єдина компанія в світі, яка сама виробляє шкіру для свого взуття на власних фабриках та самостійно контролює процес виробництва.

Життєва сила продуктів ЕССО - це турбота про створення і підтримку сильних, позитивних відносин з колегами, партнерами, клієнтами та суспільством, в якому живе і працює компанія. Це глобальна сім'я!



Фірма бере на себе всю відповідальність за дизайн, розробку, виробництво та роздрібну торгівлю, керуючись повагою до спадщини, закликом до інновацій, прагненням до досконалості, відданістю до роботи і турботою про результат.

Перший справжній прорив стався в кінці 1970-х років, коли дизайнер Ейнар Труелсен створив «JOKE». За цим послідувала серія інших революційних лінійок, які досі популярні та затребувані, такі як:

- ECCO Cool 2.0
- ECCO Soft


Робота датської команди заснована на високій майстерності, якості та старанності. Вони постійно кидають виклик концепції винятковості.



Широке багатство ECCO зібрано в інтернет-магазину Intertop.ua, який є офіційним представництвом в Україні. Тепер в каталозі сайту ще більше оригінального шкіряного бренду.

Шукайте на Intertop.ua!