Зроблено українцями для українців

Зроблено українцями для українців

У світі прогресу український ринок досить стрімко зростає та швидко накопичує зарубіжний досвід, який в подальшому дозволяє створювати шедеври національного надбання. В 2004 році в Україні народився чудовий шедевр під назвою «Braska».

Бренду вже 13 років і за цей час він встиг завоювати армію своїх шанувальників. Виробництво взуття відбувається на вітчизняних фабриках, що підвищує доступність продукції, а якість з року в рік тільки поліпшується.

Головна філософія компанії полягає в тому, щоб виготовити комфортне та якісне взуття вітчизняного виробництва, яке сміливо, буде конкурувати із зарубіжними аналогами та відповідати вимогам споживачів.

Взуття Braska - це любов в кожній парі, увага до форми, неповторний зовнішній вигляд, підвищений комфорт та постійне вдосконалення техніки і майстерності обробки.

У розробці ескізів приймають участь відомі дизайнери, а промисловий процес довірений майстрам взуттєвої справи. Завдяки величезним зусиллям та старанній праці відданій команді професіоналів, сьогодні у нас є можливість насолоджуватися взуттям для жінок та чоловіків від ТМ «Braska».


Великий асортимент взуття від Braska знаходиться в каталозі інтернет-магазину Intertop.ua, яка чекає свого власника.