5-6 квітня INTERTOP на виставці Sport Expo UA 2019

5-6 квітня INTERTOP на виставці Sport Expo UA 2019


Всі ми чудово розуміємо, як важливо займатися спортом! Бо це запорука здоров’я, краси та успіху. Регулярні вправи сприяють покращенню настрою, загальному відчуттю та заряджають бадьорістю на весь день. Щоб заняття спортом приносили задоволення та були безпечні необхідно правильно підібрати надійну та комфорту амуніцію.

Вже у квітні в Києві відбудеться виставка Sport EXPO UA, яка присвячена спорту та здоровому способу життя.

Sport EXPO UA є прекрасною платформою для налагодження стосунків зі споживачем, як для провідних світових спортивних брендів, так і для українських виробників.

Компанія INTERTOP прийме участь у виставці та оформить свій стенд світовими спортивними брендами «Skechers», «ECCO» и «The North Face»


  - ТМ «Skechers» - це широкий вибір взуття для спорту, бігу, йоги, прогулянок та активного способу життя. Кожна модель Skechers - унікальний набір дизайнерських та технологічних рішень, які забезпечують абсолютно комфортну та надзвичайну легкість.
  - ТМ «ECCO»- це жива легенда, перевірена часом та покупцями. Відмінною рисою марки є м'яка, еластична натуральна шкіра, оброблена на особистих фабріках особистими технологіями та надіна, міцна підошва.
  - ТМ «The North Face» - американський, морозостійкий одяг та взуття витримане у найсуворіших умовах. Кросівки сподобаются спортсменам, котрі ставялять високі цілі та старанно тренуються.

На території виставкого павільйону буде розташована дитяча зона для юних гостей, де батьки зможуть придбати майбутньому спортсмену першу його пару кросівок, а діти зможуть позабавитися розмальовкою.

Адреса заходу:
Національний експоцентр України ВДНГ
просп. Академіка Глушкова, 1
19 павільйон


Розклад роботи:

  - 5 квітня (п’ятниця) 2019 р.: 12:00 – 20:00
  - 6 квітня (субота) 2019 р.: 10:00 – 20:00