«Skechers» біжить!

«Skechers» біжить!

28 травня 2017 року стартує спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами» і американський бренд «Skechers» вдруге бере участь у цьому заході. Це знамена подія року для обох організацій, оскільки осяяна 25-и річним ювілеєм.

Спортивно-благодійний проект вражає своїм розмахом і Skechers вдруге долучається до наймасштабнішої події в Україні. В цьому році команда Skechers зросла вдвічі та включає 50 учасників. До команди увійшли співробітники компанії «INTERTOP УКРАЇНА» та прихильники бренду, яких дедалі стає все більше.

Кросівки Skechersстануть ідеальним доповненням будь-якого спортивного та повсякденного образу. Адже Skechers– це унікальне поєднання спорту та моди, а сучасні технології комфорту від Skechers створюють дива. М’які, гнучкі, кросівки Skechers майже не відчуваються на нозі. Армію прихильників Skechersне обійшли і селебріті, серед яких, популярний актор Роберт Дауні-молодший, співачка Христина Агілера, та навіть Білл Клінтон. Сьогодні продукцію Skechers можна придбати в понад 100 країнах світу, в тому числі і в Україні.

Долучайтесь до забігу та обирайте стильні кросівки Skechers!