Intertop дарує подарунки за покупки в мобільному додатку

Intertop дарує подарунки за покупки в мобільному додатку


Стань щасливим власником одного із сертифікатів на покупки в Intertop або суперпризу — 20 000 гривень на шопінг і fashion-консультацію від Аліни Френдій.

Стати учасником розіграшу може кожен. Для цього потрібно зробити покупку у мобільному додатку Intertop у період з 25.10 до 19.12.

App Store  Play Market

Переможців буде багато, адже акція відбуватиметься у кілька етапів: що два тижні розіграш аж 3 сертифікатів на 2 000 гривень (усього подаруємо 12 таких). Наприкінці акції оберемо головного переможця, який отримає 20 000 гривень на покупки в Intertop, а також зустріч і fashion-консультацію від блогера Аліни Френдій*

Розіграш проходитиме у такі етапи:
• 25.10-07.11
• 08.11-21.11
• 22.11-05.12
• 06.12-19.12

І ми вже обрали трьох переможців першого етапу. Ними стали: Карпухін Максим, Захарова Катерина, Дмитревич Наталія. Як проходив розіграш, можна переглянути у відео. Вітаємо щасливчиків.

А переможцями другого етапу стали: Глущенко Сергій, Вишемірський Ростислав, Обізюк Катерина. У відео можна переглянути, як проходив розіграш.

Переможцями третього етапу стали: Анастасія Привалова, Олена Шмигель, Оксана Гіщук. У відео можна переглянути, як проходив розіграш.

У четвертому етапі розіграшу перемогли: Кириєнко Наталія, Федіна Олена, Таран Роман. Як проходив розіграш, можна переглянути у відео. Вітаємо переможців.

А головним переможцем розіграшу стала: Маргарита Бойко. Тут можна переглянути відео розіграшу.

І нагадуємо, що саме твої покупки у мобільному додатку можуть принести приз від Intertop.

Бiльше покупок — бiльше шансiв стати переможцем!

*Під «вигравай fashion-консультацію від Аліни Френдій та шопінг на 20 000 гривень» мається на увазі розіграш 12 промо кодів на купівлю товарів Intertop на сайті та в мобільному додатку номіналом на суму 2 000 гривень та розіграш головного призу промокоду на купівлю товарів Intertop на сайті та в мобільному додатку номіналом на суму 20 000 гривень, зустріч та супровід до магазина від блогерки Аліни Френдій.

Детальніше про правила тут.