Ексклюзивна пропозиція від INTERTOP

Ексклюзивна пропозиція від INTERTOP


INTERTOP пропонує нову послугу «Ексклюзивна пропозиція», щоб кожен міг втілити в реальність свої мрії про ідеальне взуття. Послугу вже можна замовити в магазинах INTERTOP за адресою:

- м. Київ, пр-кт Генерала Ватутіна, 2-Т ТРЦ SkyMall

- м. Київ, пр-кт Перемоги, 23

- м. Харків, вул. Героїв Праці, 7 ТЦ Караван

- м. Дніпро, вул. Наб. Перемоги, 36-Б

- м. Одеса, пр-кт Маршала Жукова, 2 ТРЦ City Center

- м. Львів, вул. Під Дубом, 7-Б TЦ Форум

Щоб скористатися послугою, необхідно визначитися з моделлю взуття. На даний момент послуга «Ексклюзивна пропозиціяв» включає 11 варіантів ультрамодних пар BRASKA на вибір. Також можна вибрати матеріал бажаної текстури і кольорової гами. В наявності 22 варіанти, зразки наявні в магазинах. М'яка шкіра або замша представлені в широкій палітрі кольорів, з яскравими акцентами, з оригінальними принтами, в кольоровій гамі.

Крім моделі і матеріалу, можна підібрати повноту стопи, зафіксувати ширину і підйом, щоб забезпечити стопі максимальний комфорт. Термін виготовлення вашої ідеальної пари складає до 4-х тижнів.

Взуття для особливого заходу, «та сама» пара для завершення вашого ідеального образу, комфорт та зручність - послуга індивідуального пошиву від INTERTOP дає повну свободу і можливість відчути життя максимально, не створюючи жодних компромісів зі стилем!