Світ шопінгу в твоєму смартфоні

Завантажуй наш мобільний застосунок з швидким доступом до світу захоплюючого шопінгу та отримуй -5% на перші два замовлення.

Ексклюзивні акції

Щотижня тільки в застосунку ти матимеш можливісь скористатись вигідними пропозиціями на одяг, взуття, аксесуари та косметику від улюблених брендів.

Персоналізація

Додаток налаштовується на основі твоїх уподобань. Відміть гендер, познач улюблені бренди та стилі, яким надаєш перевагу, а ми підберемо товари спеціально для тебе.

Бонусна програма

Приєднуйся до INTERTOP PLUS та насолоджуйся перевагами участі у програмі.
Накопичуй до 3% бонусів за кожну покупку товарів без знижок (1 бонус = 1 гривня знижки). Отримуй додаткові бонуси за участь у персональних акціях та спеціальних пропозиціях.

Колекції всесвітньо відомих брендів

Твої улюблені бренди «під рукою». Нові колекції, лімітовані моделі, колаборації та все найцікавіше – вже у твоєму смартфоні.

Запрошуй друзів

Запроси друга у застосунок INTERTOP – подаруй йому знижку на перші два замовлення, та отримай бонуси за його покупку.

Дізнавайся першим

Дозволь нам надсилати повідомлення з інформацією про нові надходження, акції, пропозиції, розпродажі – ти завжди матимеш всю необхідну інформацію для вдалого шопінгу.

Замовляй легко та швидко

Оформити замовлення в додатку можна за лічені секунди – тільки вибери зручний спосіб доставки та здійсни оплату. В особистому кабінеті є вся інформація про поточні замовлення та їх статуси, а також повна історія покупок.