На варті тепла і сухості

На варті тепла і сухості

Компанія Geox унікальна в своєму сегменті. Оскільки виробляє не просто чудове, привабливе та шалено комфортне взуття, а високотехнологічне, за всіма мірками, практичне та дуже зручне взуття. За цим всім стоять новітні, сучасні технології, які сприяють підтримці оптимального клімату всередині будь-якої пари. Так що ноги власника навіть не відчують, що взуті і тим більше, що йдуть по вулиці в сніг та дощ!


Крім використання всесвітньо відомої водовідштовхувальним мембрани Gore-Tex, бренд винайшов не тільки технологічну перфоровану підошву, а й нову технологію AMPHIBIOX, яка стала революційним відкриттям у сфері взуття!

Сама технологія являє собою мембрану, яка припаяна до верхньої частини взуття зсередини. Такий спосіб забезпечує максимальний захист ніг від вологи та сприяє більш ефективній повітропроникливості всередину. Завдяки своєму розташуванню мембрана перешкоджає скупченню рідини в просторі між верхом та підкладкою. Також підвищує циркуляцію свіжого повітря навколо стопи, що прискорює висихання та продовжує термін служби взуття, що в результаті гарантує комфорт та затишок під час експлуатації пари.

Взуття Geox Amphibiox ділиться на 3 категорії:

   - Urban - повсякденне взуття для міських умов, помірної вологості (стандартна теплоізоляція);
   - Active - взуття для активного використання при підвищеній вологості (середня / висока теплоізоляція);
   - Pro - взуття для екстремальних погодних умов (екстра-теплоізоляція).

В асортименті нашого інтернет-магазину широкий вибір взуття Geox для чоловіків, жінок та дітей з відповідною технологією. Придбайте якісну італійську пару Geox Amphibiox прямо зараз, адже кращого захисника від негоди Вам просто не знайти!