Як ефектно зашнурувати кросівки?

Як ефектно зашнурувати кросівки?

Як сильно ми любимо своє взуття? Напевно, достатньо, що готові до своєї улюбленої пари туфель або кросівок купувати недешеві засоби по догляду, ортопедичні устілки, крему та пасти, аерозолі та дезодоранти, яскраві шнурки та ще купа всього, що зможе зробити нас щасливими, а взуття більш привабливим. Якщо з аксесуарами для внутрішнього комфорту ситуація більш менш зрозуміла, купуєте відповідний аксесуар та насолоджуйтеся, то з зовнішньою красою справа набагато серйозніша та складніша.

Наприклад: дорослим людям досить буде крему або вакси задля повернення первозданного блиску взуття, а ось буремній молодості завжди потрібно кричуща, помітна виразність. Що ж, наш сайт готовий допомогти Вам у наданні краси та оригінальності улюбленій парі кросівок або кед за допомогою незвичайної шнурівки.

У дитинстві батьки вчать нас шнурувати просто: хрест-навхрест, а в кінці вузол (через дві петельки або через одну). Ну а якщо ви бажаєте виділитися або підкреслити свій образ блискучими аксесуарами? Ми пропонуємо Вам вивчити різноманітні способи шнурівки поетапно. Виявляється, що це ціла наука, як ефектно зашнурувати свою модель. Зрештою, це буде пізнавальний, веселий та прикольний досвід.

Техніка шнурівки з 4-ма дірками.

Взуття з 4 дірками не так багато. Як правило, це класичні туфлі, кеди або сліпони. Тим не менше, для них теж існує техніка шнурівки.

1. Пряма проста.
2. Метелик.
3. Пилкоподібна.


Техніки шнурівки з 5-а дірками.

Кеди або кросівки з 5-а дірками вже рідкість, хоча вважаються традиційним взуттям. І для цього виду є свої способи шнурівки.


1. Військова.
2. Зворотня петля.
3. Плетінка .


Техніка шнурівки з 6-а дірками.

Це найбільш популярне взуття і шнурівка для неї найпоширеніша.

1. Залізниця.
2. Решітка.
3. Шашечка.


Техніка шнурівки з 7-ма дірками.

Це вже сучасні моделі, які можуть мати і високий і низький крій. Спосіб шнурівки не такий складний, як не просто знайти у продажу шнурки потрібної довжини. І все ж, техніка знайдеться і для кросівок з 7-ма дірками.


1. Гонщик.
2. Зіп-блискавка.
3. Сходи.


Intertop.ua - це єдиний інтернет майданчик в Україні з продажу першокласного взуття від світових, зарубіжних виробників, а також супутніх аксесуарів для неї. У каталозі ви знайдете крема, спреї, аерозолі, дезодоранти, м'які серветки, щітки, шнурки та багато іншого, що зможе продовжити термін служби вашого взуття та гарантувати чарівний вид.

P.S. Цей перелік не є вичерпний. Спеціально для наших користувачів команда Intertop підготувала каталог з 39-а способами шнурування.