GRAND RAFFLE оголошення переможців!

GRAND RAFFLE оголошення переможців!

5 грудня 2017 р. відбувся грандіозний розіграш ПОДАРУНКІВ* GRAND RAFFLE для власників карток INTERTOP PLUS!

Виконали умови Акції та стали Учасниками Розіграшу 40 286 наших Клієнтів!

За результатами розіграшу головним переможцем Акції стала Світлана з Києва, яка отримала головний приз Акції - GRAND TOUR на двох до Амстердаму від світового бренду ECCO!

Визначення відповідного Учасника здійснювалось за номером бонусної картки INTERTOP PLUS шляхом випадкового обрання через сервіс www.randomizelist.com

Відео визначення головного переможця Акції за посиланням:


Власниками п’яти смартфонів GALAXY J7 від фірмових магазинів SAMSUNG стали: Вікторія з Геніческа, Світлана з Дніпра,Наталія з Києва,Олена з Києва, Ілля з Києва.

Скрін визначення переможців за посиланням

Також вітаємо ще п’ять переможців Розіграшу GRAND RAFFLE, які отримають п’ять ювелірних прикрас від PANDORA!

Вітаємо Тетяну з Києва, Марію з Одеси, Тетяну з Києва, Дмитра з Дніпра, Олександра з Києва.

Скрін визначення переможців за посиланням

Ще 150 Учасників Розіграшу отримають Сертифікати на покупку взуття та одягу від INTERTOP номіналами 5000 грн., 3000 грн., 1000 грн. та 500 грн.!

Скрін визначення переможців за посиланням

Ми раді вітати переможців Акції GRAND RAFFLE та дякуємо всім Учасникам Акції!

Слідкуйте за нашими новинами та фотозвітом!

Нагадаємо, Акція GRAND RAFFLE проходила з 01.09.17 по 30.11.17 в магазинах INTERTOP, INTERTOP KIDS, ECCO, GEOX, SKECHERS, TIMBERLAND, CLARKS, MARC O’POLO, NAPAPIJRI, ARMANI JAENS, ARMANI EXCHANGE, ATELIER DE COURCELLES, intertop.ua, ecco.com.ua на території України.

Щоб стати учасником розіграшу та отримати один з подарунків, необхідно було в період з 01.09.17 по 30.11.17 накопичити від 300 бонусів на рахунку картки INTERTOP PLUS, авторизуватись на сайті intertop.ua.

Офіційні Правила Акції

*Під подарунком мається на увазі продаж акційного товару за 1,20 грн. або надання можливості одному з Учасників Акції поїздки на двох до Амстердаму у період з 14.12.2017 до 18.12.2017 на запрошення Партнера Акції ECCO.