Clarks - взуття з багатою історією

Clarks - взуття з багатою історією

Неперевершений англійський стиль важко сплутати з будь-яким іншим. Простота форм, елегантність, надійність та неземний комфорт - це основні атрибути якості продукції Clarks. Марка, яка два століття випускає першокласне взуття для всіх.

Компанія з’явилася у 1825 році та спеціалізувалася на випуску капців та вовняних килимів. Розквіт почався після другої Світової війни, коли правнук одного із засновників повернувся додому. Тоді він вирішив зайнятися масовим виробництвом чоловічого взуття. Так з'явилися відомі Desert Boots, які носили британські військові на Близькому Сході під час бойових дій. «Піщані черевики» дозволили компанії вийти на міжнародний ринок та знайти світову популярність.


Безсумнівно, ТМ «Clarks» до цього дня продовжує тримати пальму першості серед взуттєвих брендів. Головний секрет криється в дизайні. Якщо виробничі потужності вже давно перенесені за межі Англії, то самі дизайнери досі продовжують створювати ескізи на Британських островах. Це дозволяє зберігати справжні англійські традиції та переносити їх в кожну деталь, фасон та матеріали продукції.

На тлі стилістичного успіху бренд стрімко знайшов своїх шанувальників та постійно збільшує їх кількість. Це дало компанії можливість регулярно розширювати асортимент та наповнювати модельні ряди трендовими новинками. Щорічно компанія виробляє близько 38 млн. пар взуття і обсяги неухильно зростають.


Сьогодні взуття Clarks - це консервативні та топові моделі для міського щоденного використання.

Кращий вибір оригінальних англійських туфель, черевиків, чобіт та інших видів взуття для чоловіків, дітей та дітей представлений в мережі Intertop. Якісний сервіс, компетентний персонал та величезна кількість моделей приємно вразять найвимогливішого покупця.