Як купувати в Intertop за умови карантинних обмежень?

Як купувати в Intertop за умови карантинних обмежень?


Звертаємо вашу увагу на існуючі обмеження, а також можливості для покупців Intertop під час карантину.

Якщо у вас немає сертифікату вакцинації від Covid-19, то ми пропонуємо робити замовлення на intertop.ua та у нашому мобільному застосунку.

Як отримати замовлення без сертифікату вакцинації від Covid-19?

1. У відділеннях Justin – вартість доставки 59 грн.

2. У відділеннях Укрпошти – вартість доставки 39 грн.

3. У відділеннях Нова Пошта – вартість доставки 89 грн.

4. У будь-якому відділенні будь-якого перевізника з безкоштовною доставкою, якщо оформити підписку TOP INTERTOP (безкоштовна доставка діятиме на всі замовлення протягом року).

Тих, у кого є сертифікат, ми раді бачити у наших магазинах, усі магазини працюють! Сайт та мобільний додаток доступні для замовлення цілодобово.

Нагадаємо, що відповідно до Постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 із змінами та доповненнями, магазини компанії INTERTOP Ukraine, де 100% співробітників вакциновані, продовжують свою роботу з певними обмеженнями.
Якщо ви плануєте відвідати або забрати онлайн-замовлення в одному з магазинів компанії INTERTOP Україна, будь ласка, переконайтеся, що ви маєте один з перелічених нижче документів і будьте готові до їх перевірки:

1. Негативний результат тестування на СОVID-19 методом ПЛР, що проведено не більш як за 72 години до відвідування магазину.
2. Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до відвідування магазину.
3. Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.
4. Документ, що підтверджує отримання однієї дози однодозної вакцини.
5. Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від СOVID-19 двома дозами вакцини.
6. Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від СOVID-19.
7. Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на СOVID-19 методом ПЛР.

Перелічені вище обмеження не стосуються ocіб молодше 18 років. У випадку відвідування магазинів особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.