50 років Marc O’Polo: мистецтво і свобода індивідуальності

50 років Marc O’Polo: мистецтво і свобода індивідуальності

18 травня 2017 року в Києві пройшов Follow Your Nature Public Talk: мистецтво і свобода індивідуальності, приурочений до 50-річчя бренду Marc O'Polo - одного з провідних виробників повсякденного одягу преміум-класу. На честь річниці бренд випустив лімітовану колекцію світшотів в колаборації з художниками з усього світу, які обіграли серце бренду - букву O '- у власному неповторному стилі.

«У цьому році компанії виповнилося 50 років і ми як і раніше вірні своїм переконанням, - поділився директор з розвитку бренду Marc O'Polo, Массімо Франчезе. - З самого початку О 'була символом свободи індивідуальності бренду, тому в честь річниці ми запропонували художникам усього світу поглянути на неї по-новому. Свій варіант O 'в форматі книжкової ілюстрації, графіті, арт-об'єкту, колажу і фотографії представили художники, що працюють в абсолютно різних областях мистецтва, саме тому ми отримали колекцію з абсолютно різними арт-принтами».

18 травня на святкуванні п'ятдесятиріччя бренду відбувся відкритий діалог з відомими українськими художниками про межі свободи в мистецтві. Серед спікерів: знаковий художник сучасної української арт-сцени - Олександр Ройтбурд, художниця і перформер - Алевтина Кахідзе, художниця і куратор - Леся Хоменко, художниця, автор інсталяцій і медіа-проектів - Дар'я Кольцова, а модератором public talk стала мистецтвознавець Катя Тейлор. Спікери обговорили теми компромісів в мистецтві, художника як борця за свободу, а також мистецтво в епоху технологій і глобалізації.

Привітати Marc O'Polo з п'ятдесятиліттям прийшли телеведучі Кароліна Ашіон та Василіса Фролова, топ-модель Алла Костромічева, народний артист України Остап Ступка, голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська, дизайнер Серж Смолін, засновник проекту Art Ukraine Foundation Наталія Заболотна, бронзовий призер Олімпіади 2012 Кристина Стуй та багато інших.


Після жвавої дискусії на заході виступив гурт Ptakh_Jung, створивши незабутню атмосферу. А за частування на вечорі відповідав шотландський віскі №1 в світі - Johnnie Walker.

ФОТОГАЛЕРЕЯ